Sayfalar

19 Temmuz 2011

The Dark Knight Rises Trailer

         Christopher Nolan'ın elinin değmesiyle adeta tekrar dirilen Batman serisinin son filmi The Dark Knight Rises tam bir yıl sonra, yani 20 Temmuz 2012'de gösterime girecek. Geçtiğimiz günlerde görücüye çıkan afişinin ardından filmin resmi fragmanı da sanal ortamlara düştü.  Fragman henüz bir teaser niteliğinde ve hikaye ile ilgili çok fazla ipucu vermiyor olsa da karanlık ve çarpıcı bir film izleyeceğimiz kesin görünüyor.

 

1 yorum:

  1. Memento'yu izledikten sonra ben, "bu adam başka" dediydim. Batman Begins, olağanüstüydü. Daha gerçekçi bir Batman düşünemiyorum. Christopher Nolan'ın memleketlilerine devamlı rol verme saplantısını da anlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam özellikle Michael Caine, Memento hariç, sonraki bütün filmlerinde oynadı. Kimileri için ölçü sayılmaz belki ama adamın Hollywood'da çektiği bütün filmler imdb'de an itibariyle ilk 112'de :P

    Başta Inception olmak üzere bilumum Nolan fimleri, arşivimin başköşesindedir. Dark Knight Rises'ı sabırsızlıkla bekliyoruz. Duydum ki yeni çekilecek olan Süpermen filminin de (Man of Steel) senaristliğini yapıyormuş. Allah yürü ya kulum dedi, yürüyor maşallah.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...